Mikko Laurikainen palvelujohtajaksi TAHKO24h Oy:lle

Kiinteistöpalvelu- ja kaupanalan kokenut ”Tahkoilun” ammattilainen Mikko Laurikainen on aloittanut helmikuussa TAHKO24h Oy:n palvelujohtajana.

Mikko on toiminut aiemmin 15 vuotta kaupanalalla erilaisissa esimies- ja johtotehtävissä, joista 6 vuotta K-kauppias yrittäjänä. Viimeisen kymmenen vuoden aikana hän on toiminut kiinteistöpalvelualan johtotehtävissä kahdessa suuressa kotimaisessa alan yrityksessä. Viimeisimpänä Lassila & Tikanoja Oyj:n siivous- ja tukipalveluiden aluepäällikkönä Keski-Suomessa. TAHKO24h Oy:ssä hänen vastuullaan on palveluiden ja toiminnan kehittäminen yhdessä ammattitaitoisen henkilöstön kanssa kohti Tahkon alueen parasta palvelua ja henkilöstökokemusta.

Tahkon alueella yli 20 vuotta toiminut perinteikäs ja alueen suurin huoltoyhtiö TAHKO24h Oy tarjoaa upean mahdollisuuden päästä kehittämään palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme odotuksia. Toivottavasti pystymme jatkossa ylittämään Tahkon matkailijoiden ja omistaja-asiakkaidemme odotuksia kokeneen ja ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa. Meidän iloisessa ja monikymmenpäisessä porukassa on huimat yli 540 vuotta kokemusta kiinteistöpalvelualalta, Laurikainen toteaa.

Olen erittäin iloinen, että Mikko liittyi tiimiimme. Uskon, että hänen osaamisensa ja johtamistaitonsa auttavat meitä kehittämään TAHKO24h Oy:tä Tahkon alueen huikeaa vauhtia kehittyvässä ympäristössä. Toivotan Mikon lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme, ja odotan innolla yhteistyötä hänen kanssaan tulevaisuudessa, iloitsee TAHKO24h Oy:n toimitusjohtaja Teo Kuosmanen.

Tahkon kehitys ja tulevaisuus näyttää juuri nyt erittäin valoisalta. Osuuskauppa Peeässän isot investoinnit hotelliin, Panorama Resortin hotelli- ja kylpylähanke rinteiden päälle, Tahko Mountainin rinteiden kehitys ja muun muassa Pohjoismaiden pisin vaijeriliuku ovat vain osa Tahkolla käynnissä olevista upeista hankkeista. Taustalla Tahkon kyläyhdistys, Smart Tahko -kehitysryhmät sekä Tahkonkehitys Oy rakentavat yhdessä tulevaisuuden Tahkoa, meille kaikille – myös TAHKO24h Oy:n pitää olla tässä tulevaisuuden tekemisessä vahvasti mukana, Laurikainen toteaa.

Tahko alueena on vuosien aikana valloittanut minut niin kesällä kuin talvella. Aiemmin Tahkoilu liittyi vahvasti harrastuksiin ja vapaa-aikaan sekä upeisiin ihmisiin ja ystäviin. Nyt Tahkoilu on myös työtä, jota saa tehdä itselle rakkaissa maisemissa. Vapaa-ajalla minut löytää rinteiltä myös hiihdonopettajan ja Ski Patrollin tamineissa, kertoo Mikko. #valloitinvuoren #tahkoilunammattilainen #Lu-Mikko
Lisätietoja

Mikko Laurikainen
Puh. 044 748 1429
mikko.laurikainen@tahko.com

Teo Kuosmanen
Puh. 044 748 1482
teo.kuosmanen@tahko.com